Citește mai mult:FlyOne reia zborurile programate spre Londra

Începând cu luna martie, compania aeriană FlyOne reia zborurile spre una dintre cele mai solicitate destinații – Londra, Marea Britanie.

Zborurile vor fi operate spre Luton - cea mai solicitată destinație din Chișinău.

Citește mai mult:Japan Airlines a operat primul zbor comercial pe combustibil ecologic produs in Japonia

Pe 4 februarie compania aeriană Japan Airlines a operat primul zbor pe combustibil ecologic fabricat in Japonia. Iar combustibilul nu a fost fabricat in mod obișnuit din plante non-comestibile sau deșeuri agricole si forestiere, ci dintr-o sursă mai neconvențională: îmbrăcămintea uzată din bumbac.

Citește mai mult:Lufthansa a operat un zbor record catre Insulele Falkland

Pe 4 februari la ora 13:24 (ora Germaniei), Lufthansa s-a reintors din cel mai lung efectuat vreodata de companie . După aterizarea pe aeroportul din München, Airbus A350-900 a fost întâmpinat de pompieri cu un salut de apă.

Citește mai mult:Wizz Air isi continua expansiunea in ciuda viitorului incert

In ciuda pandemiei si restrictiilor care se tin lant in Europa cel mai mare lowcoster din regiunea noastra ramane optimist si isi continua expansiunea cu o noua baza in Bosnia si Hertegovina.

Citește mai mult:Eurocontrol publica prognoza pentru traficul aerian 2020 - 2024

Eurocontrol a publicat cea mai detaliata prognoza a traficului aerian pentru urmatorii 4 ani in contextul pandemiei Covid-19, restrictiilor tarilor si programului de vaccinare global. 

Citește mai mult:Air Moldova anunta orarul zborurilor pentru Februarie 2021

In conditiile de pandemie Air Moldova publica orarul progresiv in functie de regimul de restrictionare a destinatiilor. Mai joi vezi orarul pentru luna februarie 2021.