Zboruri directe noi Blue Air 2021

Incepand cu sezonul de vara 2021 Grecia devine mai aproape cu 3 noi zboruri directe spre insule. Mai la vest, Sardinia isi deschide a 3-a poarta directa cu Romania.

Cea mai buna noutate sunt preturile la bilete - de la 39 euro/directie!

Compania aeriana Blue Air, dupa comotia suferita din cauza pandemiei Covid, iata ca incepe sa-si revina si sa anunte zboruri si destinatii noi. Operatorul alege o nisa sigura cu un trafic in crestere constanta - Insulele Grecesti si Sardinia.

Zbor direct nou Start Frecventa Concurenti
Bucuresti - Heraklion 15 MAI Marti, Sambata Wizz Air, Ellinair
Bucuresti - Rhodes 2 IUN Miercuri, Duminica -
Bucuresti - Zakynthos 3 IUN Joi, Duminica -
Bucuresti - Olbia 1 IUN Marti, Sambata Cagliari si Alghero cu Wizz

Orarul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate suferi modificari ulterior. Pentru orarul actualizat la zi accesati site-ul companiei aeriene.

Conform tarifelor publicate de operator preturile la bilete pornesc de la 37 euro/directie - adica foarte ieftin.

Pana nu demult calatorii din Romania puteau zbura spre Heraklion doar cu Ellin Air iar preturile la bilete porneau de la 150 euro/directie. Venirea lowcosterilor, mai intai Wizz Air si acum Blue Air, va reduce preturile de aproape 5 ori!

Spre Creta mai zboara Ryanair - spre Chania.

Zborurile programate spre Zakynthos si Rhodos sunt lansate in premiera absoluta pana acum calatorii putand zbura spre aceste destinatii doar prin pachete turistice sau cu zboruri programate din Budapesta.

Olbia este al 3-lea aeroport din insula italiana Sardinia accesibil direct din Romania. Bucuresti - Alghero este un zbor deja obisnuit iar incepand cu primavara anului 2021 Wizz Air lanseaza prima ruta directa din Bucuresti catre Cagliari.