Zboruri directe noi Chisinau - Antalya

Companiile aeriene Pegasus si SunExpress lanseaza primele zboruri directe programate din Chisinau spre Antalya. Este o miscare asteptata pe aceasta directie - Antalya fiind una dintre cele mai populare destinatii pentru moldoveni iar in conditiile pandemiei - si una dintre cele mai accesibile.

Orar zbor direct Chisinau - Antalya

Zborurile directe vor fi operate de companiile aeriene Sunexpress si Pegasus. Distanta - 1,126 km, durata medie de zbor - 2 ore.
Programul este unul limitat  - din Aprilie pana in Martie - adica pe toata durata sezonului estival pe litoralul turcesc. Pentru orarul actualizat la zi accesati site-ul companiei aeriene.

 Zbor direct Perioada Frecventa
PC Chisinau - Antalya 24.04 - 30.10 Sambata, Marti, Joi
XQ  Chisinau - Antalya 24.04 - 23.10 Marti, Sambata

Orarul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior.

Preturile la bilete pornesc de la 96 euro directie, adica un pret rezonabil pentru un zbor direct Chisinau - Antalya.

Alternative de zboruri

Noutatea vine imediat dupa expansiunea masiva Animawings in Romania, inclusiv cu un zbor programat Iasi - Antalia.

Pretul la bilete pentru zborul direct Iasi - Antalya e aproape de doua ori mai ieftin, si aceasta este si optiunea mai comoda pentru cei din nord-vestul Moldovei.

Informatii destinatie

Antalya nu are nevoie de prezentare - aceasta este poarta spre litoralul turcesc si locul unde incep vacantele a mii de moldoveni in fiecare an.

Acum turistii isi pot organiza singuri vacantele fara sa fie legati de un pachet turistic.
Merita de mentionat ca preturile pentru cazare au scazut simtitor in Turcia si o vacanta in Antalya acum poate fi destul de accesibila.

Situat la 4 km de centrul orasului Antalya, aeroportul serveste ca nod de transport pentru intreaga regiune mediteraneana.

Aici circula autobuze catre alte orase turcesti importante si cateva microbuze care ofera servicii de transfer catre destinatii din provincia Antalya - Kemer, Aspendos, Side Manavgat si Alanya.