Zboruri directe noi Lufthansa

Lufthansa continua sa-si extinda oferta turistica din Frankfurt pentru vara anului 2021. Sase noi destinatii indepartate sunt deja disponibile in sistemele de rezervari.

Incepand cu 29 martie sunt lansate trei zboruri saptamanale de la Frankfurt la Punta Cana in Republica Dominicana si, incepand cu 31 martie, zboruri de doua ori pe saptamana de la Frankfurt la Mombasa (Kenya) cu zboruri catre Zanzibar (Tanzania).

Incepand cu 3 iunie, Lufthansa lanseaza o premiera absoluta: primul zbor direct din Frankfurt catre Anchorage, Alaska, de trei ori pe saptamana.

In plus, destinatiile de vacanta exotice Mauritius si Maldive nu vor fi accesibile doar iarna, urmand sa fie incluse si in programul de zbor de vara incepand cu 2021.

Zborurile din Frankfurt catre Punta Cana, Anchorage si Mauritius sunt lansate in cooperare cu Eurowings si vor fi operate de Brussels Airlines (toate fac parte din Lufthansa Group).

Zborurile din Frankfurt catre Malé, precum si Mombasa si Zanzibar sunt operate de compania principala Lufthansa.

Zboruri directe noi

 Zbor direct Start
Frankfurt - Anchorage 3 IUN
Frankfurt - Punta Cana 29 MAR
Frankfurt - Zanzibar 31 MAR
Frankfurt - Mombasa 31 MAR

Zboruri directe aditionale Vara

 Zbor direct Start
Frankfurt - Male 30 MAR
Frankfurt - Mauritius 30 MAR

Programul de zboruri poate suferi modificari ulterior. Pentru orarul actualizat la zi accesati site-ul companiei aeriene

Optiuni de conexiuni din Romania si Moldova

Aeroportul din Frankfurt este un nod de tranzit principal pentru calatorii din Romania si Moldova.

Noile zboruri directe spre destinatii imprtante de vacanta ofera si noi optiuni de zboruri cu escala si vacante in cele mai exotice si populare destinatii turistice din lume.

Alaska este locul aflarii unei comunitati destul de numeroase de romani, inclusv si lucratori sezonieri migranti care vor putea beneficia de noi conexiuni spre aceasta destinatie atat de indepartata.