Primul zbor direct Bucuresti  - Luxemburg

Compania aeriana Luxair a anuntat despre lansarea primului zborul direct din Romania spre Luxemburg.

Noua ruta este lansata in premiera absoluta si va fi operata initial de 2 ori pe saptamana cu preturi la bilete pornind de la 95 euro/directie.

Noua ruta vine ca raspuns la cererea mare de transport aerian din Romania spre Luxembourg.

Conform datelor din sistemul OAG Traffic Analyser in 2019, mai mult de 10 000 de pasageri au calatorit spre aceasta destinatie cu escala, iar incepand cu martie 2021 Marele Ducat are conexiune aeriana directa cu Romania.

Program zboruri Bucuresti - Luxemburg

 Zbor direct nou Start Ore Frecventa
Bucharest - luxembourg 29 MAR 21:20 – 22:50 Luni, Joi
Luxembourg - Bucharest 29 MAR 17:15 – 20:35 Luni, Joi

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate suferi modificari ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului.

Marele Ducat de Luxemburg

Chiar daca denumirea oficiala a tarii este Marele Ducat de Luxemburg, aceasta este una dintre cele mai mici tari din Europa. In ciuda dimensiunilor sale mici Luxemburgul este o destinatie foarte populara printre calatorii din regiunea noastra, atat pentru turisti cat si lucratorii migranti. Luxemburgul este un stat cosmopolit si una dintre cele mai bune tari pentru lucratorii expati - o mare parte din care sunt din Romania si Moldova.

Luxemburg este sinonim cu "calitate inalta a vietii". Nenumarate sondaje internationale plaseaza Ducatul printre primele 10 orase din lume dupa calitatea vietii.

Salariile si nivelul de trai sunt ridicate, si, de asemenea, exista o viata culturala foarte bogata si variata. In plus, este o tara foarte sigura, beneficiind atat de o mare stabilitate politica, cat si de un nivel destul de scazut de coruptie si criminalitate.