Noi zboruri directe spre Amsterdam

Incepand cu luna Octombrie 2020 Blue Air lanseaza noi rute directe din Bucuresti spre Amsterdam. Noutatea cea mai mare si mai buna pentru calatori este insa nu doar faptul lansarii propriu zise dar preturile la bilete.

Preturile la bilete pentru noile zboruri pornesc de la 20 euro - adica de 3-4 ori mai ieftin decat preturile concurentilor - Tarom si KLM. Amsterdam nu este tocmai cea mai ieftina destinatie de vacanta iar noile preturi vin sa compenseze din cheltuielile turistilor in capitala Tarilor de Jos.

Daca pana acum, calatorii, care doreau sa zboare spre Olanda ieftin, o puteau face doar spre Eindhoven iata ca situatia se schimba complet. 

Orar zboruri directe noi

Ruta noua Bucuresti - Amsterdam va fi operata incepand cu 9 octombrie 2020 - zilnic.

Zborul tur cu numarul 0B199 va pleca la ora 08:20 si va ajunge in Amsterdam la ora 10:20 (ore locale pentru fiecare aeroport).

Zborul retur cu numarul 0B200 - va pleca din Amsterdam la 11:10 si va sosi in Bucuresti la 15:10 (ore locale pentru fiecare aeroport).

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate suferi modificari ulterior. Pentru orarul actualizat la zi accesati site-ul companiei aeriene