Primul zbor direct Varsovia - San Francisco

LOT Polish Airlines a anuntat lansarea noii sale rute Varsovia - San Francisco pentru iunie 2021. Ruta era initial programata sa inceapa in 2020, dar pandemia a stricat aceste planuri. Traseul face parte din ambitia operatorului polonez de a transforma Varsovia intr-un hub european principal de tranzit intercontinental.

Incepand cu miercuri, 2 iunie 2021, compania aeriana nationala poloneza va opera patru zboruri saptamanale pe o noua ruta Aeroportul Chopin din Varsovia (WAW) si Aeroportul International San Francisco (SFO). Zborul va avea o durata de 11 ore si 55 de minute (11h 35m la retur).

Toate cele patru zboruri saptamanale sunt programate sa fie operate cu o aeronava din familia Boeing 787. Ruta va fi activa pe tot parcursul anului, fara pauze. Biletele sunt deja in vanzare pentru intreaga perioada iar preturile pornesc de la 250 euro/directie.

Initial, LOT programase lansarea rutei Varsovia - San Francisco pentru luna august 2020. Lansarea a fost anuntata la inceputul lunii octombrie 2019. Anuntul a fost facut la doar cateva zile dupa ce Donald Trump anuntase oficial ca Polonia va fi nominalizata in programul de exonerare de vize.

Program zboruri directe Varsovia - San Fransicso

 Itinerariu Start Frecventa
Varsovia - San Francisco 2 Iunie Luni, Miercuri, Vineri, Sambata

Orarul este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior.

Conexiuni spre San-Fransisco din Romania si Moldova

Compania poloneza zboara direct din Bucuresti, Cluj Napoca si Chisinau si este bine cunoscuta pentru conexiunile comode si accesibile spre Statele Unite.

Noul zbor direct va deschide noi oportunitati de calatorii aeriene spre Coasta de Est a Americii.