Zbor direct nou Wizz Chisinau - Heraklion

Noutati bune pentru calatorii din Moldova - din Chisinau este lansat un nou zbor programat spre una dintre cele mai populare destinatii din Europa.

Zborul direct va fi operat in sezonul de vara de 2 ori pe saptamana iar preturile pornesc de la 49 euro.

Wizz Air, cea mai mare companie din Moldova dupa numarul de destinatii, va zbura spre Aeroportul International din Heraklion „Nikos Kazantzakis” - cel mai mare aeroport de pe insula si al doilea aeroport din Grecia dupa fluxul de pasageri.

Creta este cea mai mare si cea mai vizitata insula greceasca. Aceasta mai este cunoscuta ca "Insula lui Zeus" si este renumita in toata lumea pentru natura splendida, vegetatia luxurianta si plajele cu ape de cristal comparate cu plajele din Caraibe.

Cei care aleg Creta ca destinatie vor gasi aici vestigii ale celei mai vechi civilizatii europene, plaje exotice, relief spectaculos si gastronomie traditionala unica.

Iar incepand cu iunie 2021 insula devine accesibila publicului larg cu prima ruta programata Chisinau - Heraklion. Zborul va fi operat de Wizz Air de 2 ori pe saptamana cu o aeronava de tip Airubs A320.

Distanta aeriana - 1,327 km, durata medie de zbor - 2 ore 15 min.

Program zboruri directe Chisinau - Heraklion

Zbor direct Frecventa Ore
W6 Chisinau - Heraklion 16.06 - 15.09
Miercuri, Duminica
06:20 → 08:35
W6 Heraklion - Chisinau 16.06 - 15.09
Miercuri, Duminica
09:20 → 11:40

Orele sunt locale pentru fiecare aeroport. Programul poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat la zi accesati pagina zborului. Preturile la bilete pornesc de la 49 euro - daca iti rezervi locurile din timp.

Biletele sunt deja puse in libera vanzare si pot fi rezervate online.