Heraklion, Creta

Pana nu demult Insula Creta era accesibila din regiunea noastra doar cu zboruri charter sau vacante "la pachet", in 2019 fiind lansat primul zbor low-cost spre Chania.

In iulie 2020 una dintre cele mai populare destinatii de vara din Europa a devenit si mai accesibila cu primul zbor direct Wizz Air -  Bucuresti - Heraklion.

Insula lui Zeus este cea mai mare si cea mai populara insula greceasca si o destinatia perfecta de vacanta la mare. Aici vei gasi vestigii ale celei mai vechi civilizatii europene, plaje exotice, relief spectaculos si gastronomie traditionala unica.

Creta este renumita in toata lumea pentru natura splendida, vegetatia luxurianta si plajele cu ape cristaline.

Zborul direct Bucuresti - Heraklion - Bucuresti este operat de Wizz Air de doua ori pe saptamana - Joi si Duminica. Zborul va fi operat in sezonul de vara - pana pe 22 Octombrie. Preturile la bilete dus-intors pornesc de la 109 euro - daca iti rezervi biletele din timp.

Pe ruta data mai zboara si Ellinair dar preturile la bilete sunt incomparabile. Ryanair opereaza zborul spre al doilea aeroport de pe insula, Chania - Miercuri si Duminica.

Noua ruta a fost anuntata de Wizz Air concomitent cu un alt nou zbor direct - Bucuresti - Viena. Avand in vedere concurenta stransa (pe aceasta ruta mai opereaza Laudamotion, Austrian si Tarom) - ne putem astepta la o scadere dramatica a preturilor, sau plecarea unuia dintre operatori.