Se deschide aeroportul Arad

Aeroportul International Arad se deschide pentru prima cursa aeriana programata. Incepand cu luna iunie este lansat primul zbor direct programat spre una dintre cele mai populare destinatii a romanilor.

In 2015 a fost operat ultimul zbor regulat de Wizz Air. De atunci aici se opereaza doar zboruri limitate charter spre destinatii de agrement si unele curse private.

Iata ca incepand cu iunie aeroportul se deschide publicului larg cu prima cursa aeriena programata din ultimii 5 ani.

Incepand cu 3 iunie 2021, in cadrul extinderii masive in Romania, compania aeriana Animawings, va opera zboruri directe spre Antalya.

Aceste curse erau operate si anterior dar in regim charter - acum biletele sunt puse in vazare libera si oricine poate sa-si cumpere un bilet din Arad spre Antalya.

Program zbor direct Arad - Antalya

Zborul este operat de Animawings cu o aeronava de tip Airbus A320, distanta aeriana - 1,298 km, durata medie de zbor - 2 ore 20 min.

Zbor direct Perioada/Frecventa Ore*
Arad - Antalya 03.06 - 28.10 / Joi 11:45 - 14:05
Antalya - Arad 03.06 - 28.10 / Joi 08:40 - 11:00

*Orele sunt locale ale fiecarui aeroport.

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat la zi accesati site-ul companiei aeriene.

Biletele la noile sunt deja in vanzare si pot fi rezervate la agentiile partenere zbordirect.com. Preturile pornesc de la 99 euro/directie.

Informatii companie aeriana si aeroporturi

Aeroportul Arad este amplasat geografic avantajos iar pista sa de aterizare este una dintre cele mai bune din Romania, si aceasta, cu siguranta, va incepe sa primesaca avioanele mai multor companii aeriene oferind calatorilor din regiunea iesire directa la orase din Europa. Dar, bineinteles, acest fapt este conditionat de evolutia pandemiei Covid.

Cel putin inca o companie, la momentul publicarii, este interesata sa vina in Arad. Lumiwings a anuntat intentia de a opera zboruri directe din Arad spre Forli, Italia - programul urmeaza sa fie publicat in curand.