3 zboruri noi Wizz Air din Chisinau

Wizz Air isi continua expansiunea in Chisinau si lanseaza inca 3 noi zboruri spre unele dintre cele mai solicitate destinatii.

Astfel, operatorul ungar ajunge la 21 de rute directe din KIV si se plaseaza pe primul loc in Republica Moldova dupa numarul de zboruri directe.

Dupa ce au inceput sa se scoata restrictiile de calatorie in Europa Wizz Air se manifesta ca una dintre cele mai active companii aeriene din Europa - si iata - cea mai mare companie dupa numarul de pasageri din Romania ajunge cea mai mare companie din Republica Moldova dupa numarul de rute directe.

Intaietatea dupa numarul de pasageri urmeaza inevitabil, avand in vedere calitatea serviciilor si preturile la bilete.

Zboruri directe noi din Chisinau

Wizz Hamburg, Germania

Hamburg este cel mai nordic mare oras din Germania, si mai putin accesibil din regiunea noastra.

Acum calatorii din Moldova dar si din regiunile invecinate din Romania vor putea zbura spre Hamburg direct - si ieftin.

Zborul direct este lansat in premiera pentru Moldova.

Nisa, Franta

Capitala Coastei de Azur este una dintre cele mai bune destinatii turistice din Franta, iar vara - aceasta este cea mai buna.

Nisa este un important centru turistic si statiune balneara incarcata cu atractii turistice. Printre principalele obiective se numara muzeele Matisse, de Arte, Massena, orasul vechi cu palatul-muzeu Lascaris, ruinele orasului roman Cimenelum, gradina botanica Phoenix cu cea mai mare sera din Europa si multe alte atractii.

Ruta directa spre Nisa mai este deservita de Air Moldova. 

Basel, Elvetia

Aeroportul Basel-Mulhouse-Freiburg, dupa cum o spune si denumirea - deserveste 3 orase concomitent. Mai mult de atat - acesta este administrat si amplasat pe teritoriul a 2 tari: Franta si Elvetia, fiind unul dintre putinele aeroporturi de acest tip din lume.

Orasul Basel nu este doar o destinatie perfecta pentru turism, dar este si un oras clasat pe primele locuri din lume dupa calitatea vietii si siguranta.

Zborul direct Chisinau - Basel-Mulhouse este lansat in premiera pentru Moldova.

Preturile la bilete

Preturile la bilete pornesc de la 39 euro/directie. Locurile cu acest tarif redus sunt limitate - daca vrei sa beneficiezi de cel mai mic tarif trebuie sa rezervi din timp.

Orar zboruri noi

RutaStartDurataZile
Chisinau - Hamburg 01.03.2021 2h 30m Joi, Duminica
Chisinau - Nisa 28.03.2021 2h 55m Miercuri, Duminica
Chisinau - Basel Mulhouse 03.03.2021 1h 50m Miercuri, Duminica

In afara de accesul direct spre aceste destinatii turistice si de afaceri noile zboruri directe ofera calatorilor din Chisinau si conexiuni low-cost noi spre cele mai importante destinatii din Europa, dar si mai departe.