Londra Heathrow

La doar 2 zile dupa ce a anuntat lansarea primelor zboruri low-cost spre Frankfurt, Blue Air mai vine cu o noutate importanta - lansarea primelor zboruri low-cost spre principalul aeroport al Marii Britanii - cel mai mare aeroport din Europa dupa traficul de pasageri si unul dintre cele mai importante noduri de transport aerian din lume.

Incepand cu 1 decembrie 2020 cea mai mare companie aeriana romaneasca va zbura direct spre Heathrow. Operatorul va transfera pe Heathrow zborurile operate anterior pe aeroportul Luton, oferind 5 zboruri saptamanale in cadrul orarului de Iarna si introducand 11 zboruri pe saptamana in orarul de vara 2021.

Zbor direct nou Start Frecventa
0BBucuresti - Londra (Heathrow) 1 DEC 2020 Luni, Marti, Joi, Vineri, Duminica (zilnic dupa 28.03.2021)

La momentul publicarii acestei stiri 2 companii aeriene mai zboara spre Londra - Wizz Air spre Gatwick, Luton si Southend, Ryanair - Stansted si Southend. British Airways si Tarom si-au suspendat deocamdata zborurile spre capitala Angliei. Astfel, in cazul in care nu vor surveni schimbari in orar - Blue Air este singura companie aeriana care va zbura spre Heathrow din Romania.

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii.

Preturile la bilete pornesc raman aceleasi - de la 20 euro/directie - un pret nemaivazut pentru o conexiune directa din Romania spre acest mega-aeroport.

In afara de accesul direct la principalul aeroport al Londrei calatorii din Romania vor beneficia si de conexiuni mult mai ieftine cu mai mult de 240 destinatii din 88 de tari de pe tot globul.

Heathrow este un nod de tranzit important pentru cursele intercontinentale de aici fiind operate zboruri directe spre America de Nord si de Sud, Africa, Australia, Japonia si alte curse aeriene lungi - care vor putea fi combinate cu noul zbor Blue Air.