Airbus A321 neo Wizz Air Abu-Dhabi

Directia Emirate - Israel, nu demult deschisa dupa incheierea acordului de pace, inregistreaza acum o crestere rapida. Inca o companie, Wizz Air Abu Dhabi, a anuntat despre lansarea a inca unui zbor din Abu Dhabi spre Tel Aviv. Zborurile vor fi operate incepand cu februarie.

Conform programului la momentul publicarii Wizz Air este prima companie aeriana care va opera aceasta ruta. Etihad incepe in Martie 2021.

Mai multe companii aeriene s-au grabit sa beneficieze de liberalizarea spatiului aerian intre cele 2 state Israel si Emiratele Arabe Unite iar flydubai si El Al care deja opereaza zboruri pe ruta Dubai - Tel Aviv. Emirates si Israir de asemenea si-au anuntat intentia de a patrunde pe aceasta piata.

Wizz Air Abu Dhabi este si prima companie "externa" (50% si staff-ul operational apartin Wizz Air Holdings) care este admisa la operarea pe directia Israel - EAU.

Zbor Wizz Start Frecventa
Abu Dhabi - Tel Aviv 12 FEB Luni, Miercuri, Vineri, Duminica
Tel Aviv - Abu Dhabi 12 FEB Luni, Miercuri, Vineri, Duminica

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat la zi mergeti la pagina zborului direct.

Preturile Wizz pornesc de la 19 euro/directie - dar acest tarif este limitat si pe date selectate. Pretul mediu pentru o directie este de 59 euro - adica mai ieftin decat al concurentilor.

Wizz Air este compania cu una dintre cele mai mare numar de rute din Israel (in special Tel Aviv) si, dupa cum evolueaza, lucrurile putem spune cu siguranta ca are planuri mari si pentru Abu Dhabi.