Zbor charter Chisinau - Antalya

Incepand cu 10 iulie 2020 sunt lansate primele zboruri directe in regim charter din Chisinau spre Antalya, mult mai tarziu decat in anul precedent.

Cursa aeriana va fi operata in sezonul de vara pana pe 28 Octombrie.

Zbor direct charter Chisinau - Antalya

Operatorul zborurilor este compania aeriana turca Onur Air cu o aeronava de tip Airbus A320. Incepand cu 10 iulie, compania aeriana va zbura pe aceasta ruta de 3 ori pe saptamana, reducand frecventa la 1 zbor pe saptamana dupa 16 Octombrie.

Zborul Chisinau - Antalya cu numarul 8Q712 va fi operat Marti, Joi si Sambata, dupa 16 Octombrie - Sambata. Zborul retur din Antalya cu numarul 8Q711 va fi operat Marti, Miercuri si Vineri, dupa 16 Octombrie - Vineri.

Bilete pentru zborul direct Chisinau - Antalya nu sunt disponibile in sistemele de rezervari, acestea putand fi achizitionate impreuna cu un pachet turistic de la toate agentiile de turism, inclusiv cele online.

Zboruri alternative spre Antalya

Pentru cei care doresc sa cheltuie mai putin si sa--si organizeze singuri vacanta in Antalya, sau calatoresc in alte scopuri, sunt disponibile zboruri cu escala comode si ieftine prin Istanbul.

Antalya este una dintre cele mai populare destinatii de vacanta, iar in vara anului 2020 este si una dintre putinele accesibile pentru calatorii din Moldova, in contextul restrictiilor Covid-19.

Din regiunea noastra se zboara direct din Odesa, biletele fiind disponibile in sistemele de rezervari.Biletele sunt in vanzare libera, fara pachet turistic.