Zboruri directe noi din CLuj, Chisinau - Liverpool

Pe 8 Septembrie, cea mai mare companie aeriana din Romania si Moldova a anuntat despre lansarea a inca 2 zboruri directe - spre Liverpool.

In ciuda pandemiei Covid-19 operatorul isi continua expansiunea dinamica in regiune, confirmandu-si inca o data pozitia de lider dupa numarul de destinatii si dupa capacitatea operationala in situatii de criza.

Noile zboruri sunt si , al doilea fiind lansat in premiera absoluta.

Ruta din Moldova este lansata ca raspuns la cererea in crestere de calatorii spre Marea Britanie. Liverpool este al doilea oras din Anglia accesibil direct din Moldova.

Clujenii au mai zburat anterior direct spre orasul lui Beatles cu Blue Air, ruta fiind suspendata in cardul restrangerii operatiunilor companiei romanesti in Marea Britanie dar si ca urmare a efectelor pandemiei. Wizz Air vine sa umple nisa spre o destinatie cu trafic constant si chiar in crestere.

Zboruri directe noi Wizz

 Zbor direct nou Start Frecventa
Chisinau - Liverpool  11.12.2021 Luni, Vineri
Cluj-Napoca - Liverpool  29.03.2021 Luni, Vineri

Orarul este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior.

Liverpool este al 6-lea cel mai vizitat oras din Marea Britanie. Este renumit pentru cultura, arhitectura si este un important nod de transport. Liverpool se asociaza cu artele, in special cu muzica, popularitatea Beatles, considerata cea mai influenta formatie din istorie, a contribuit la statutul orasului ca destinatie turistica populara.