Noi zboruri Air France spre Caraibe, Guyana si Reunion

Air France isi extinde reteaua si frecventa zborurilor directe catre teritoriile franceze de peste mari. In aceasta vara compania va opera zboruri spre Caraibele franceze (Pointe-à-Pitre in Guadelupa si Fort-de-France in Martinica), Guyana Franceza (Cayenne) din Aeroportul Paris-Charles de Gaulle (CDG). De asemenea operatorul va zbura din CDG si spre Insula Reunion (Saint-Denis de La Réunion).

Compania deja opereaza zboruri spre aceste destinatii de vacanta din Paris-Orly. Noile zboruri vin ca raspuns la cererea in crestere - alimentata de preturile reduse si gradul de restrictionare scazut.

Rutele spre Caraibe sunt relativ "tinere", fiind lansate in decembrie anul trecut. Din Paris-Charles de Gaulle spre Caraibele franceze frecventa va creste la 7 zboruri pe saptamana spre si din fiecare dintre cele doua insule.

Noile zboruri intre CDG si Cayenne si Saint-Denis de La Réunion vor fi lansate pe 2 si 6 aprilie 2021.

Ruta directa (Charles de Gaulle) Frecventa
Paris - Pointe-a-Pitre 7 zboruri
Paris - Fort-de-France 7 zboruri
Paris - Cayenne 3 zboruri
Paris - Saint-Denis de la Reunion 7 zboruri

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior.

Conexiuni din Romania si Moldova

Noile zboruri directe aduc conexiuni noi si ieftine din Romania si Moldova. Noile oportunitati se refera in primul la aeroporturile din Bucuresti si Chisinau de unde se zboara direct spre CDG. Va reamintim ca din din Otopeni sunt operate zboruri low-cost de Blue Air.